Смертельна гонитва за BMW: Копу продовжили арешт на 2 місяці, водій на свободі

Запобіжний захід для поліцейського продовжено до 17 червня, а його правозахисники мають намір домагатися обрання Сергієві Олійнику "нічного" домашнього арешту.

Сергій Олійник. Фото:tsn.uaСуд продовжив патрульному Сергію Олійнику, підозрюваному у вбивстві 17-річного підлітка під час переслідування BMW в Києві, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Про це повідомляють Українські новини, посилаючись на джерело в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

"Продовжили на 2 місяці", - каже джерело. Таким чином, запобіжний захід продовжено до 17 червня.

Нагадаємо, слідство продовжило терміни розслідування справи проти патрульного Олійника до 17 серпня. Захист Олійника має намір домагатися обрання йому "нічного" домашнього арешту.

Нагадаємо, що 7 лютого київські патрульні, переслідуючи чотирьох хлопців на BMW, відкрили вогонь і смертельно поранили 17-річного порушника.

18 лютого Печерський районний суд Києва на два місяці заарештував поліцейського Сергія Олійника, який під час погоні застрелив неповнолітнього пасажира автомобіля BMW.

2 березня поліцейського Сергія Олійника відпущено рішенням Апеляційного суду під домашній арешт.

Цього тижня суд позбавив прав водія BMW Ростислава Храпачевського, за автомобілем якого у лютому сталася тривала погоня, в результаті якої патрульний застрелив пасажира авто.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...