Смертельна ДТП з Димінським: Родичі загиблої розповіли про візит охоронця олігарха (відео)

До мами Наталі Тріли приходив охоронець Димінського, а також дружина та мама бодигарда, який узяв на себе провину за скоєне – вони просили пробачення.

На місці ДТП, у якому загинула Наталя Тріла. Фото: Львівський портал.

Родичі та друзі 31-річної Наталі Тріли, яка загинула в смертельному ДТП за участі власника футбольного клубу "Карпати" і телеканалу ZIK Петра Димінського, переконані, що за кордоном мільйонер виношує "план Б" щодо уникнення відповідальності. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на ТСН.

"Я думаю, що це спроба взяти паузу – окей, я є тут, нічого ви не зможете зробити, не взяти ні ДНК, для того щоби порівняти з ДНК на подушці. За цей час можна зробити кілька дзвінків, з кимось поговорити – тобто ця пауза для того, щоб врегулювати певні питання", - сказав товариш загиблої Роман Гапачило.

До мами дівчини приходив охоронець Димінського, а також дружина та мама бодигарда, який узяв на себе провину за скоєне – вони просили пробачення. "Наталіна мама просто поклала Біблію, сказала: якщо це був він – покладіть руку на Біблію і скажіть, що це він. Ніхто руку не поклав. Ми їм чітко сказали: йдіть до Димінського, хай він визнає провину – і тоді ваш син буде на волі", - зазначив Степан Мацевко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...