"Смешно. У карлика 159 на каблуках": У мережі висміяли "високого" Путіна на фестивалі жахів (відео)

На фестивалі актори, які вийшли у масках Трампа, Путіна та Кім Чен Ина справили серед глядачів справжній фурор.

Скрін відеоАмериканський художник Лендон Мейер створив реалістичні маски, які зображають лідерів Російської Федерації, Сполучених Штатів та Північної Кореї. Відповідне відео було опубліковано на YouTube-каналі RT, передають Патріоти України.

"Володимир Путін", "Дональд Трамп" і "Кім Чен Ин" разом вийшли на фестивалі жахів і справили на глядачів надзвичайний фурор.

Дана подія не обійшла і український сегмент соціальних мереж. Зокрема, користувачі вкрай здивувалися, що російського президента Путіна зробили вищим за американського лідера Трампа.

"Смешно. Трамп 1м 88 см. Путин 1м 70 см", - пише mix_voronezh.

"Каких 170? У карлика 159 на каблуках", - повідомив Mazepa_xoxol.

"Докатились. Китайцы выше лидера", - зазначив sova.

"Хоть где-то обошел Трампа", - резюмував rumpear.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...