"Смешно и горько. Меня облили грязью": У скандалі навколо любителя "русского мира" з-під Києва з'явилися нові деталі

За словами винуватця скандалу, його оббрехали через суперечку з одним з громадських діячів.

Руслан Горовой. Фото:соцмережі

Руслан Горовой, який живе під Києвом і якого в мережі назвали агресивним любителем "русского мира" з Донецька, спростував звинувачення на свою адресу, пояснивши, що його оббрехали через конфлікт з громадським діячем Костянтином Бєдовим. Про це Горовой розповів в коментарі Обозревателю, передають Патріоти України.

"Меня облили грязью. Смешно и горько. Ситуация вышла из бытовой перепалки с человеком по имени Константин Бедовой. Он является бывшим депутатом Киевсовета. Это человек, который меня начал называть пи*расом в диспуте. Он написал, что я делал запрос в СБУ по информации, которая не подтвердилась. Я ему объяснил в чем он не прав, потому что разбираюсь в этом вопросе", - розповів Горовой.

За словами чоловіка, у відповідь Бєдовой почав йому відповідати вкрай грубо.

"В ответ я сказал, что он хаит человека в интернете, и за это ответит. На что услышал новые оскорбления. Я нашел его адрес и номер, позвонил и предложил извиниться, но Бедовой снова начал материться. Ок, пишу ему в смс "Адрес у вас такой". Он затих. После чего я написал: "Ну как вы на это отреагируете?" Он ответил: "Я тебя жду", - продовжив розповідь Горовой.

Після цього він поїхав на машині до будинку Бєдового, щоб той "повторив свої слова дивлячись в очі".

"Я сажусь в машину, приезжаю к нему домой. Возле его дома стоит машина Prada, жена и управляющий домом. Я приезжаю и говорю: "Ваш муж и работодатель неадекватен. Я приехал с чаем, чтобы он повторил свои слова мне в глаза. На что жена затворила ворота и удалилась", - описав ситуацію чоловік.

Після цього Горовой поїхав на автомобілі, але по дорозі помітив, що керуючий Бєдового їде за ним і знімає на камеру.

"Я остановился, сказал, что не прячусь и показал свои права, которые он сфотографировал", - додав Горовой.

За словами чоловіка, в Криму він поїхав на весілля сестри, а в Москві у нього живе дядько. "В Нальчике я лечился, а в Грозном был на эскурсии", - зазначив він.

Крім того, Горовой надав виданню скріншоти свого листування з Бєдовим.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...