"Сначала где-нибудь на*рать, а потом попытаться договориться с американцами" - Піонтковський про плани Кремля та виступ постпреда РФ на Радбезі ООН (відео)

Володимир Сафронков своїм нахабним виступом в ООН розкрив головне бажання кремлівських політиків на зовнішньополітичній арені, наголосив політолог.

Андрій Піонтковський. Фото:http://gordonua.com/

Гучна промова заступника постійного представника РФ в ООН Володимира Сафронкова, в якій він заявляє про страх Великобританії перед тим, що Росії вдасться домовитися зі США, видала головне бажання кремлівських політиків на зовнішньополітичній арені. Про це розповів російський політолог Андрій Піонтковський в інтерв'ю Sotnik.tv, передають Патріоти України.

"Еще одна фрейдистская зарисовка - он же выдал самое потаенное, комплекс нашей внешней политики. Что он кричал англичанину: "Вы боитесь, что мы договоримся с американцами!". С какими американцами, о чем договориться? Он выдал мечты Кремля.

Я использую одно непарламентское выражение, но оно очень точно передает все механизмы российской внешней политики, последних, даже не семнадцати путинских, а последних двадцати пяти лет: сначала где-нибудь на*рать, а потом изобразить из себя значимость и попытаться договориться с американцами.

Вот этим и занимаются, потому что ничем другим не способны", - заявив Піонтковський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...