Соціальна справедливість, нестандартно: Голодні закарпатські студенти не пустили шеф-повара до голодних депутатів

Повару довелося крадькома передати пакет з їжею через паркан.

Міська Ратуша у Мукачевому. Фото: touristclub.kiev.ua.

Сміх крізь сльози викликав курйозний випадок під час пікетування міської Ратуші студентами ПТУ 17 березня. Журналісти зафіксували момент, як колишній учасник кулінарного шоу "Майстер Шеф" Анатолій Цуперяк передає до міськради пакет з їжею через паркан, передають Патріоти України з посиланням на PMG.ua.

Відомо, що Анатолій нині працює шеф-поваром в одному з відомих ресторанів міста. Студенти, які пікетували 17 березня будівлю міської ради і скандували "Ганьба", "Балогу до народу" не пропустили Анатолія Цуперяка, коли він намагався пройти з пакетом смачненького через центральний вхід.

Не допоміг шеф-повару і охоронець, який намагався провести кулінара всередину будівлі. Вхід з двору до будівлі Ратуші також був заблокований, то ж Анатолію нічого не залишалося, як передати пакет з їжею через паркан. Студенти трьох мукачівських ПТНЗ, які з початку року не отримують стипендію, освистали таку "винахідливість" зірки кулінарного шоу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...