"Советская армия должна быть разрушена, в первую очередь – в головах офицеров", - Донік про інцидент в Маріуполі

Догани від міністра оборони, які отримали сім вищих офіцерів за підсумками маріупольського скандалу, можуть мати серйозні наслідки.

Роман Донік. Фото: соцмережі.

Солдат має стійко переносити "всі тяготи і позбавлення військової служби", якщо вони викликані об'єктивними причинами, а не зневажливим ставленням до воїнів. Про це написав волонтер Роман Донік в Facebook, коментуючи новорічний інцидент в Маріуполі, передають Патріоти України.

"Эти тяготы и лишения должны быть связаны с несением воинской службы. В них входит и голод, и холод, ранения и даже гибель. Но эти лишения должны быть по объективным причинам, связанным с войной или службой. А не с пренебрежительным отношением к солдату и его необходимым нуждам. Рабоче-крестьянская Красная армия должна быть разрушена. В первую очередь в головах высших офицеров. И с чего-то нужно начинать", – вважає Донік.

Він підкреслив, що догани від міністра оборони, які отримали сім вищих офіцерів за підсумками маріупольського скандалу, можуть мати серйозні наслідки. "Чем плох выговор от министра обороны? Тем, что снять его может только министр. А если в течение года не снимается, то будет плохо. Очень плохо. Можно получить неполное служебное соответствие", – зазначив Донік.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...