Совість в цих людей є?: У харківському виші студенти виявили сауну для керівництва (відео)

Сауна для "особливих людей" знаходиться поряд із навчальною аудиторією.

Сауна для керівництва вишу. Фото: скріншот з відео.

У головному корпусі Національного авіаційного університету у Харкові студенти виявили сауну з басейном і кімнатою відпочинку для керівництва вузу, передають Патріоти України.

“У головному корпусі одного з найпотужніших університетів країни облаштували пентхаус площею в 100 квадратних метрів”, – повідомив студент вузу Михайло Химиця на своїй сторінці у соцмережі. У своєму повідомленні студент звинувачує керівництво вузу у корупції та зазначає, що виявлена сауна є лише незначною частиною із масштабних махінацій.

“Повірте – сауна під кабінетом поряд з навчальною аудиторію – це ніщо (!) в вузі, оточеному новобудовами, знищеною інфраструктурою, падаючими ліфтами та привласненим держмайном”, – написав він. “Невже Вам було мало продати землі під забудови, знищити спорткомплекс, знищити аеродинамічну трубу, розпродати гуртожитки, викрадати гроші через закупівлю літаків чи навіть туалетного паперу? Мільйонні зарплати, приватні будинки, автопарки! Вам мало?? Залиште хоча б щось для студентів! Залиште щось для країни! Майте совість врешти решт”, – емоційно написав студент.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...