"Спалились": СБУ викрила масштабну корупційну схему тернопільських правоохоронців

Співробітники спецслужби встановили особи одинадцяти тернопільських правоохоронців, причетних до корупційної схеми.
Обшук у службовому приміщенні. Фото: прес-служба СБУ.

Співробітники Служби безпеки України спільно з Національним антикорупційним бюро та внутрішньою безпекою поліції провели багатоходову спецоперацію та викрили масштабну корупційну схему, організовану високопосадовцями прокуратури та поліції у Тернопільській області. Про це повідомляє прес-центр СБУ. Новину передають Патріоти України.

Правоохоронці задокументували факти систематичного вимагання хабарів за закриття кримінальних проваджень на стадії досудового розслідування. Співробітники спецслужби встановили особи одинадцяти тернопільських правоохоронців, причетних до корупційної схеми.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, проводиться понад сорок обшуків. Зокрема, у службовому кабінеті заступника прокурора Тернопільської області вилучено п'ятдесят тисяч доларів США, за місцем проживання заступника начальника Головного управління поліції знайдено гранати та набої різного калібру. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності всіх місцевих правоохоронців, задіяних у корупційній схемі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...