"Спасибо деду за победу": Терорист Ходаковський показав колону російських авто на Донбасі (фото)

На окупованій території терористи влаштували автопробіг ретроавтомобілів.

Колона російських авто на окупованій території. Фото: Livejournal

Один з ватажків бойовиків самопроголошеної "ДНР" Олександр Ходаковський показав фото колони російських автомобілів на окупованій території Донбасу. Відповідні світлини він розмістив у своєму блозі в "ЖЖ" 19 квітня, інформують Патріоти України.

При цьому про приїзд російської автоколони Ходаковський розповів 18 квітня. "Встретили колонну российских машин, участвующих в автопробеге. На въезде в Старобешево россиян ждала наша колонна, состоящая из ретроавтомобилей времен Великой Отечественной войны с флагами "Востока", автомобилей войны нынешней, истерзанных осколками и пулями, но еще живых, и донецких байкеров с традиционными флагами с надписью "Спасибо деду за Победу".

Сейчас эта совместная колонна въезжает в Донецк со стороны Мариуполя и проследует центральными улицами города вплоть до выезда на Макеевку. Завтра (19 апреля, - ред.) по плану Горловка и Луганск", - прокоментував ватажок бойовиків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...