"Спасибо всем россиянам, которые воевали и воюют на Донбассе": Курячий маршал "ДНР" Захарченко в РФ публічно розвіяв головний міф Кремля (відео)

Ватажок донецьких терористів був присутнім на відкритті пам'ятника російським найманцям у Ростові .

Ватажок терористів "ДНР" Захарченко. Фото:скрін відео

16 жовтня ватажок "ДНР" Олександр Захарченко під час відкриття пам'ятника "добровольцям" в Ростові подякував тисячі росіян, які воюють на окупованій території Донбасу, а один з батьків-засновників "народної республіки" Олександр Бородай сказав "спасибі" самому президенту РФ Володимиру Путіну за підтримку терористів. У Twitter користувача "Фосфорная Горловка" з'явилося відео виступу Захарченка і Бородая на урочистому мітингу в Ростові, передають Патріоти України.

"А вам, братья, большое человеческое спасибо! За то, что в 14-м приехали сотни, тысячи людей со всех уголков России, приехали, откликнулись... Стали плечом к плечу вместе с нами и воевали. И до сих пор воюете! Всем добровольцам, всем жителям РФ, жителям Ростова огромный низкий поклон от жителей "ДНР" и всего Донбасса", - заявив Захарченко.

У свою чергу, перший ватажок "ДНР", а зараз керівник ГО "Союз добровольців Донбасу" Олександр Бородай сказав, що вдячний Володимиру Путіну за підтримку "добровольців". "От имени добровольцев Донбасса, от имени всех патриотов я хочу выразить слова благодарности нашему президенту Владимиру Владимировичу Путину", - заявив терорист.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...