Спецоперація або внутрішні розбірки: Генерал озвучив можливі версії ліквідації бойовика Мотороли

Микола Маломуж нагадав, що на життя терориста вже було кілька замахів з пораненнями та обстрілами.

Ілюстрація:InfoKava.com

На думку генерала армії України Миколи Маломужа, є дві можливі версії вбивства бойовика "Мотороли". Перша - внутрішні розбірки в "республіці", друга - спланована операція українських патріотів. Про це генерал повідомив в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

Разом з тим Маломуж сказав, що наші спецслужби, як правило, не використовують такі методи терору. "Якщо в бойовій ситуації проводилася така операція, то, зрозуміло, вона виправдана. На даний момент ми знаємо і оперативні дані, що йшли великі протиріччя між представниками військових структур, так званих незаконних військових формувань, і особливо "Мотороли". Вже було кілька замахів, навіть з пораненнями і обстрілами", - повідомив Маломуж.

Він також додав, що є дві версії. "Можливо, це дійсно внутрішні розборки, можливо, санкціоновані кураторами з Москви, тому що різні куратори. І з іншого боку - можлива причетність наших патріотів, наших спецслужб, які через свої можливості це зробили. Але таких фактів дуже мало, і ми не маємо такої потужної системи боротьби за кордоном з такими терористами", - пояснив генерал.

Як відомо, в неділю, 16 жовтня, одного з лідерів бойовиків "ДНР" Арсена Павлова з позивним "Моторола" вбили в ліфті власного будинку в Донецьку. Інформацію про смерть бойовика підтвердив радник глави СБУ Юрій Тандіт.

У свою чергу ватажок "ДНР" Олександр Захарченко назвав вбивство "Мотороли" оголошенням війни з боку Києва.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...