Спецоперація "бурштин": Стало відомо про нові гучні затримання на Рівненщині (фото)

Правоохоронці затримали ще одного прокурора та двох організаторів незаконного видобування бурштину.

Затримання сарненського прокурора. Фото: "Фейсбук".

На Рівненщині продовжується спецоперація "бурштин": затримано сарненського прокурора та двох організаторів незаконного видобутку дорогоцінного каміння. Про це інформує у Facebook у понеділок глава МВС Арсен Аваков, передають Патріоти України.

За його словами, 12 вересня слідчі Головної військової прокуратури ГПУ, оперативники Департаменту захисту економіки Національної поліції, ГУБКОЗ СБУ спільно з спецпризначення КОРД затримали ще одного прокурора та двох організаторів незаконного видобування бурштину.

"На даний час тривають санкціоновані обшуки", – зазначає Аваков. Як відомо, на початку липня СБУ, ГПУ і Нацполіція провели на Рівненщині спецоперацію "Бурштин", під час якої було вилучено понад 160 тисяч доларів, 4,7 тисяч євро та 94,5 тисячі гривень.

У причетності до незаконного видобутку бурштину у Рівненській області підозрюють 32 людини. Луценко повідомив про затримання п'ятьох учасників схеми. В день обшуків і затримань від виконання обов’язків був відсторонений прокурор Анатолій Ковальчук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...