Спецоперація на Черкащині: У поліції розповіли про криваву перестрілку та злочини бандитів по всій Україні (відео)

Банду підозрюють у скоєнні ряду тяжких та особливо тяжких злочинів на території Дніпропетровської, Житомирської, Кіровоградської, Київської, Одеської, Рівненської та інших областей.

Одного з бандитів застрелили на місці. Фото: прес-служба Нацполіції.

Національна поліція повідомила подробиці стрілянини у Черкасах між співробітниками КОРДу і одним із членів розбійної банди, внаслідок якої останній загинув. Про це повідомляє прес-служба МВС із посиланням на главу Національної поліції України Сергія Князєва, передають Патріоти України.

Злочинна група складалась із організатора та ще чотирьох учасників. Банду підозрюють у скоєнні ряду тяжких та особливо тяжких злочинів на території Дніпропетровської, Житомирської, Кіровоградської, Київської, Одеської, Рівненської та інших областей.

За словами Князєва, затримання зловмисників стало фінальною стадією реалізації оперативної інформації від поліції п'яти областей. Зокрема, поліція отримала дані про причетність зловмисників до вчинення більше 10 кримінальних правопорушень. Група спеціалізувалась на вчиненні розбійних нападів та крадіжок з будинків.

Зазначається, що оперативники дізнались, що банда планує вчинити розбійний напад на домоволодіння 52-річного мешканця Черкащини. Поліція провела комплекс слідчих дій та встановила всіх учасників угрупування.

До проведення операції з їхнього затримання були задіяні спецпризначенці КОРДу. Безпосереднє затримання відбувалось під час розбійного нападу, у якому брали участь троє учасників банди. Один із них чинив збройний опір поліції та під час затримання був смертельно поранений. Інших – затримано та повідомлено про підозру.

Під час обшуків у бандитів знайшли речові докази, які підтверджують їхню причетність до серії розбійних нападів та крадіжок. Ще двох учасників злочинної групи, у тому числі організатора, оголосили у розшук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...