Спочатку називав "доцею": Черкащанин забив до смерті свою маленьку падчерку

У загиблої дитини діагностували травму органів черевної порожнини та ушкодження внаслідок контакту з тупим предметом.
Дівчинка померла від сильного удару у живіт. Ілюстрація: 112 Україна.

У ніч із 2 на 3 жовтня у Золотоноші сталася жахлива трагедія: 20-річний чоловік убив свою півторарічну падчерку. У Мирослави діагностували травму органів черевної порожнини та ушкодження внаслідок контакту з тупим предметом. Про це повідомляє "Черкаський край", передають Патріоти України.

Молоді люди Ігор та Каріна жили в цивільному шлюбі. Ігорю – 20, Каріні – 18. Ще неповнолітньою вона народила свою першу дитину від іншого чоловіка, а теперішній співмешканець, з її слів, турбувався про дівчинку, навіть називав її доцею. Молода жінка вже була вагітна і другою спільною дитиною.

Того злополучного вечора Ігор повернувся з роботи близько 19-ої години. А близько 23-ої, приспавши дитину, Каріна пішла до подруг погуляти. Співмешканець її провів, а коли повернувся додому, застав дівчинку в сльозах, Мирослава прокинулася та розкидала по кімнаті речі.

Тоді молодий раніше судимий "тато" вдарив крихітку в живіт, мовляв, покарав за те, що голосно плакала й вередувала. Після того пробував її заспокоїти, навіть цукерку пропонував, а коли зрозумів, що в дитини не прослуховується пульс, намагався сам надавати допомогу, а потім викликав швидку допомогу. Загорнувши дитя в свою куртку, біг роздягнутий назустріч швидкій... Та медики зареєстрували смерть дитини о 2.15 години ночі, про що повідомили в поліцію.

Молода матуся після гуляння у подруг додому повернулася, коли її співмешканець вже провів "виховні процедури" над крихітною дівчинкою. Чоловіка затримано, йому оголошено про підозру. Подію кваліфіковано за ст. 115 ч. 2, п.2 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі. До слова, у чоловіка вже були проблеми із законом: судимість за нанесення тілесних ушкоджень та крадіжку велосипеда.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...