Спочатку він крав цукор: Стали відомі цікаві подробиці "кар'єри" екс-міністра спорту РФ

Віталій Мутко рід час роботи в держорганах Пітера допоміг вкрасти цілий суховантаж з цукром.

Віталій Мутко. Фото: ria.ru.

Голова Російського футбольного Союзу і колишній міністр спорту Росії Віталій Мутко в бутність роботи в держорганах Пітера допоміг вкрасти цілий суховантаж з цукром. Про це пише The Insider в статті "Сповідь нафтотрейдера. Як ви будете почуватися - мати бізнес з друзями Володимира Путіна", передають Патріоти України.

"У травні 1993 року мер Собчак дав розпорядження начальнику АТ «Морського порту Санкт-Петербург» забезпечити розвантаження судна з цукровим піском, який поставила фірма «Російський ліс» з Англії з метою виключення можливості його неправомірного виведення за межі акваторії порту.

Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника мера Путіна В.В. і заступник мера Савенкова Л.В. "Дивним чином, розвантажується за дорученнями Савенкова цукор в порту частково зникав прямо на місці", - писали «Санкт-Петербургские ведомости» ("Цукор тане. Але солодше не стає". 09/03/1993). Стежити за цукром також мав ще один працівник мерії, відомий Віталій Мутко, однак простежити не вдалося. Мутко виявив «ноу крімінеліті»

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...