Спокуса Москаля: Голова Закарпаття знову заговорив про Супрун

За словами голови області, народ каже, що реформи пані Супрун "до ср*ки", тому не вважає за потрібне перед нею вибачатися.

Геннадій Москаль та Уляна Супрун. Ілюстрація:24 Канал

Слова Климпуш-Цинцадзе про те, що вчинок Москаля можна розцінювати як дрібне хуліганство і притягнути його до відповідальності на15 діб, викликали в голови Закарпатської ОДА сміх. "Щодо вибачення, то вона перша повинна вибачатись, бо назвала нас контрабандистами". Про це він заявив у ефірі 112 каналу, передають Патріоти України.

"Народ каже, що реформи її до сраки. Чому я маю перед нею вибачатися. Розумні люди дурниць ніколи не говорять. Як людина може на весь світ таке говорити. Гуманітарну допомогу нам надавав уряд Угорщини. Там таких безграмотних як наш міністр охорони здоров’я немає.

Документи було оформлено на товариство Червоного хреста. У Гроймана є агентство контролю, яке дає дозвіл, висновок, вони дали позитивний висновок. Ця бельгійська вакцина у нас сертифікована. угорці мали всі документи. 330 тисяч євро коштувала партія. Вони самі розмитнили, самі привезли.

Нам, до речі, уже вдруге чи втретє допомогли угорці. Укусила змія, ніде немає вакцини, ми веземо хворого в Угорщину чи в Румунію, там роблять щеплення. Це ж стосується і столбняка. Немає в Україні ліків! Питання з кором вичерпане, у нас є запас вакцин. Маємо домовленість з угорською стороною, якщо треба буде, вони ще дадуть", – запевнив Москаль.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...