Спокусились на безкоштовне: У Києві підлітки потрапили в лікарню через отруєння майонезом

Сирний майонез "Олком", термін придатності якого закінчується через три дні, безкоштовно роздавали біля однієї зі столичних станцій метро.

Ілюстрація:NewsONE

У Солом'янському районі Києва вісім неповнолітніх хлопців отруїлися сирним майонезом, який роздавали безкоштовно в переході біля станції метро "Шулявська". Про це розповів керівник столичної Держпродспоживслужби Олег Рубан, передають Патріоти України з посиланням на Корреспондент.

"5 жовтня до нас надійшло повідомлення з дитячої лікарні №1 про те, що до них з ознаками отруєння надійшло вісім учнів Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою", – розповів Рубан.

Як виявилося, перед цим діти їли сирний майонез "Олком", термін придатності якого закінчується через три дні.

Продукт, через який хлопці опинилися на лікарняних ліжках, роздавали безкоштовно біля станції метро "Шулявська".

Наразі, за словами Рубана, на місце роздачі майонезу виїхала спільна група співробітників Держпродспоживслужби і Ветеринарного об'єднання Києва, які повинні з'ясувати всі обставини події.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...