"Спортсменам більше подобається смак киселю та кефіру!": Артеківці розповіли Путіну про поїздки на винзавод Масандри в окупованому Криму

Президент РФ розкритикував таку "культурну програму" та почав розповідати дітям, що їм має подобатися.
Путін в окупованому Криму. Фото: Інтерфакс.

Діти, які відпочивають в окупованому Росією кримському дитячому таборі "Артек", розповіли президенту РФ Володимиру Путіну, який приїхав, що часто виїжджають на екскурсії, зокрема до Масандри. Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на "Интерфакс".

Президент Росії у відповідь розкритикував любителів вина, заявивши, що спортсменам більше подобається кефір, кисіль і сік. "У Масандрі ви що робите там? На винзавод ходите?" - запитав Путін. Діти відповіли ствердно. Президент РФ запитав у організаторів, що діти там роблять.

"До речі, на минулу зміну приїжджав артеківець, який тут був 9 травня 1945 року. Йому 87 років. І він, коли ділився спогадами, сказав наступне: "Я запам'ятав 9 травня за смаком білого мускату червоного каменю", - пояснив призначений окупантами "директор" МДЦ "Артек" Олексій Каспржак.
"Знаєте що, Олексію, хочу сказати, що ми тут майже всі спортсмени. Нам більше подобається смак киселю, соку, кефіру, а мускатний камінь ви вже самі там вживайте", - сказав Путін. "Ні, ми не вживаємо", - відповів Каспржак.

"Нюхаєте ви чи що?" - перепитав президент Росії. "Ні, Массандра - це наш тематичний партнер, в якому діти бачать лозу, діти збирають виноград, діти розуміють, як відбувається процес закладки, збору винограду, вони також їздять на лавандові поля", - пояснив "директор".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...