Справа "Торнадо": Нардеп Семенченко закликав до штурму Оболонського суду (відео)

Бійців, справу яких розглядали сьогодні у суді, звинувачують у створенні злочинної організації та скоєнні ними низки тяжких злочинів.

Добровольці під Оболонським судом. Фото: Цензор.НЕТ.

Під час акції добровольців, які прийшли до будівлі Оболонського районного суду, де слухається справа бійця батальйону "Торнадо", нардеп Семен Семенченко закликав до штурму будівлі, якщо суд не виконає "законних вимог" добровольців. Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ, передають Патріоти України.

Нагадаємо, в Оболонському суді слухається справа колишніх бійців міліцейського роти спецпризначення "Торнадо": екс-командира роти Руслана Онищенка, а також його підлеглих - Демчука, Івашова, Свиридівського, Куста, Шевченка, Глібова і Гальчука. Їх звинувачують у створенні злочинної організації, скоєнні ними низки тяжких злочинів. Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що бійці роти викрадали місцевих жителів, катували їх, ґвалтували. 18 червня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розформував "Торнадо".


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...