"Срок годности риса закончился еще в 2010 году!": Як на Миколаївщині депутат "допомагав" людям (фото)

Людей особливо обурив той факт, що закінчення терміну придатності намагалися приховати, попередньо стерши дату реалізації.

Діти з простроченими "подарунками" від "благодійника". Фото: novaodesa.info.

Жителі Снігурівки на Миколаївщині скаржаться на те, що отримують від Благодійного фонду Ігоря Бріченка «Крокуємо з турботою» прострочену продукцію. Так, місцеві жителі повідомляють, що протягом тижня представники Фонду роздавали людям продукти харчування, а саме рис «MannaPack», термін придатності якого вийшов ще в 2010 (!!!) року, а також журавлинову кашу «Rotkohl», яку бажано вжити в вересні 2016 року. Новину передають Патріоти України із посиланням на novaodesa.info.

Фотографії зазначених продуктів також надані. «Что это за издевательство? Мы, конечно, всё понимаем: в стране кризиз, в Снигиревке работы нет, у людей денег иногда не хватает даже на продукты питания, но чтоб травить собственных избирателей… Как говорится, с любовью от Игоря Бриченко», - пишуть обурені мешканці.

Людей особливо обурив той факт, що закінчення терміну придатності намагалися приховати, попередньо стерши дату реалізації. «Спасибо, клюквой еще можно полакомствовать, но желательно до октября месяца, чтоб не отравиться! А вот срок годности риса закончился еще в 2010 году! И кто-то, видимо, специально «исправил» дату на упаковке. Не первый раз уже таким занимаются. Спасибо, но Снигиревке такая благотворительность не нужна!», - сказали жителі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...