США розгорнуть божевільну кампанію: Росії напророкували провал на всіх фронтах (відео)

Вашингтон, погодившись з позицією Москви, висунув майже два десятка пропозицій по відновленню миру на Донбасі, але Росія дала задній хід.

Олег Жданов. Фото: 112 Україна.

США і їх союзники почнуть потужну кампанію з дискредитації Росії. Москва попалася на невиконанні взятих на себе зобов'язань по Донбасу, а Вашингтон обов'язково цим скористається. Про це в ефірі ObozTV заявив військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

Так, коментуючи хід переговорів США і РФ щодо відновлення миру на сході України, він зазначив, що Білий дім вихопив ініціативу у Кремля. "Сполучені Штати поступилися Росії - визнали ініціативу РФ і її проект резолюції по миротворцям на Донбасі ... і зловили їх на цьому", - підкреслив Жданов.

Він зазначив, що Вашингтон, погодившись з позицією Москви, висунув майже два десятка пропозицій по відновленню миру на Донбасі, в тому числі, і по 20 тисячам миротворців ООН. "Природно, що Росія дала задній хід - цей варіант неприйнятний для неї", - сказав експерт.

"Тепер Росія виглядає в самому негативному світлі перед світовою громадськістю, тому що вона змушена відмовитися від власної мирної ініціативи, від власного проекту резолюції ООН", - заявив Жданов. "Сполучені Штати зараз розгорнуть божевільну кампанію з дискредитації і іміджевих втрат для Росії в плані того, що вони відмовляються від своїх мирних ініціатив", - додав він.

Як приклад експерт нагадав, що прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей у своїй промові "рознесла Росію в пух і прах" - вона назвала РФ загрозою сучасному світопорядку. Також Жданов зазначив, що "далі події будуть розвиватися за варіантом №2", який оголосив спецпредставник США по Україні Курт Волкер.

"Він (Волкер. - Ред.) Сказав - або Росія погоджується на миротворців, що для неї виявилося неприйнятним, або РФ робитиме тут (На Донбасі. - Ред.) варіант Придністров'я, що для неї буде дуже боляче - фінансово, економічно і політично", - резюмував військовий експерт.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...