Стару зруйнували, нову не звели: Як лідер "Опоблоку" Одещини освоїв гроші на будівництво сільської школи (відео)

Нову школу в Бурдівці чекали три покоління дітей, але так і не дочекалися.

Село на Одещині. Фото: odesskaja-oblast.est.ua.

Нову школу в Бурдівці на Одещині чекали три покоління дітей. У 2015-му році в селі Бурдівка повинна була з'явитися нова двоповерхова школа, на яку ще в 2013-му виділили 42 мільйони гривень, передають Патріоти України з посиланням на УСІ.

Нову школу в Бурдівці чекали три покоління дітей. Корпус на два поверхи побудували ще на початку 90-х, але він так і залишилися недобудованим. У 2013-му році школу вирішили відбудувати заново. Проект лобіював один із заступників одеського губернатора Миколи Скорика - Олексій Єреміца.

"Школу необхідно однозначно будувати ... Будівництво цієї школи, я думаю, дозволило б, по-перше, підняти на належний рівень це село, навколишні села. Власне кажучи - допомогти Роздільнянському району", - говорив Єреміца, коли був заступником голови Одеської ОДА. Тендер на будівництво - майже 42 мільйони гривень отримала ТОВ "Будівельно-інвестиційна компанія "Комфорт"" Богдана Гіганова.

У підсумку старий довгобуд розібрали, нову школу - не побудували. З діалогу з місцевими жителями:

- Підкажіть, де тут нова школа?

- Нова школа? Там, де руїни ...

- Які "руїни"? Її ж побудувати повинні були...
- Ні, не побудували - вона розвалена там.
- А у нас нової школи немає - розвалили.
- Ну років зо два тому у вас повинні були побудувати нову школу? ..
- Побудували і розвалили
- Плакат був - гарний такий - "Нова школа". Цю розбирають, а нову будують. І ось, що залишилося ...
- На школу 40 мільйонів гривень виділяли!
- Можна вже і "Феррарі" купити...

Відразу після того, як Єреміца позбувся поста віце-губернатора, з'ясувалося, що він працює комерційним директором тієї самої будівельної компанії "Комфорт". Сьогодні і Богдан Гіганов, і Олексій Єреміца в депутатській фракції "Опозиційний блок" Одеської міськради. Перший в комісії з планування забудови територій, міського дизайну та архітектури, другий - в комісії з питань благоустрою та земельних відносин.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...