Стелла Свободи: На головній площі Харкова замість пам'ятника Леніну буде нове архітектурне диво (фото)

За словами авторів проекту, підйом на панорамному ліфті на вершину споруди дасть можливість пережити безліч емоцій.

Стало відомо, як буде виглядати головна площа Харкова після реконструкції. Як передає портал “Харків”, в мережу потрапили фотографії проекту “Стелла Свободи”, автори якого хочуть поставити нове архітектурне спорудження на місці пам’ятника Леніну на площі Свободи. Новину передають Патріоти України.

За словами авторів проекту, підйом на панорамному ліфті дасть можливість пережити безліч емоцій, а опинившись на самому верху – почуття Свободи. Також на вершині “стелли Свободи” буде знаходитися земна куля великих розмірів, навколо якої можна буде пройти і тим самим повністю відкриється панорамний вид на центр міста з висоти пташиного польоту.

Приблизна висота стелли буде близько ста метрів. Також зазначається, що автори проекту не планують виділення коштів з міського бюджету, а розраховують на фінансування від благодійних фондів та бізнесу. А після реалізації, вона буде передана в дар місту.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...