"Стояв на балконі, нагадуючи Папу Римського": Російський журналіст порівняв появу Путіна із "божественним дивом"

Детально змалював російський журналіст і те, як Путін-«Папа» привітав парафіян, коли з'явився, ніби "нізвідки".
На думку росіян, "божественне диво" виглядає десь так. Фото: РИА Новости.

Колесніков змальовує появу президента РФ на заході як божественне диво. «Він стояв на балконі, нестримно нагадуючи Папу Римського… а потім увійшов до храму», – так пише про президента РФ Путіна російське видання «Коммерсантъ» у статті про те, як глава Росії відкривав новий храм у Москві, передають Патріоти України.

Журналіст Андрій Колесніков змальовує саму появу президента РФ на заході як божественне диво: «І ось біля входу в новий храм з'явився Володимир Путін. Парафіяни оторопіли, побачивши його, тому що він саме з'явився, здавалося, нізвідки. Але ось вони схаменулися. І коли він піднімався довгими сходами у верхній храм, пролунав нестрункий, але все-таки спів: «Мно-о-га-я лє-є-є-та!» Парафіяни співали, здавалося, навіть самі не чекаючи від себе».

Детально змалював російський журналіст і те, як Путін-«Папа» привітав парафіян: «Він тепер стояв на балконі, нестримно нагадуючи Папу Римського, і привітно махав їм рукою, а потім увійшов до храму. «І я радію бачити нашого дорогого Володимира Володимировича!» – вигукнув патріарх. «Здрсьте!» – кивнув йому Володимир Путін, саме так, безжально скоротивши букву «а».

Путін також розповів архієреям «дивовижну» історію на про те, як митрополит Лавр подарував йому ікону преподобної мучениці Єлизавети Федорівни. «Я привіз її додому, поставив вдома [в Ново-Огарьово], а потім раптом зрозумів, що вона ж повернулася додому! Бо я живу в резиденції, де колись жила Єлизавета Федорівна! Це ж дивовижний збіг!»

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...