Стихія виходить з-під контролю: На Закарпатті різко піднявся рівень води у річках, є постраждалі (фото, відео)

У річці Уж, у порівнянні з минулою добою, вода підвищилася візуально на 2 м.

Вода вже затопила вулиці та підвали. Фото: Мукачево.net.

На Закарпатті різко піднімається рівень води у річках: затоплено десятки домогосподарств, водники передбачають підтоплення сільгоспугідь у деяких районах області та вихід води на ділянку міжнародної траси Київ - Чоп. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив кореспондент з місця подій, передають Патріоти України.

"Відучора підтоплено 30 домогосподарств у Перечинському районі. Їх підтоплено внаслідок захаращеності місцевих струмків та каналів. Рятувальники повідомляють про затоплення підвалів у Мукачевському районі. Вода у річках Закарпатської області різко підвищується. У річці Уж, у порівнянні з минулою добою, вода підвищилася візуально на 2 м. Такого підвищення чекають і на інших ділянках. Водники передбачають, що підтопить сільгоспугіддя та теплиці в Іршавському та Виноградівському районах. Також вода вийде на дороги, зокрема на ділянку міжнародної траси Київ - Чоп на відрізку між Ужгородом та Мукачевим. Зараз ситуація напружена", - зазначив кореспондент.

Крім цього, за словами кореспондента, наразі надійшло перше повідомлення про потерпілих. "Кілька хвилин тому стало відомо, що є потерпілий внаслідок негоди. Через перезволоженість ґрунту впало дерево на трасу міжнародного значення Київ - Чоп. Дерево впало на автомобіль, який рухався, тож одну людину травмовано. Зараз вона перебуває у травматологічному відділенні", - сказав кореспондент.

Кореспондент також додав, що зійшов селевий потік, внаслідок чого було перекрито частину дороги місцевого значення. Наразі рух по ній ускладнено.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...