Стисло, ясно і навіть без лайки: "Балога - це звичайне трепло", - Геннадій Москаль

Голова Закарпаття наголосив, що Віктор Балога навмисне поширює про Закарпаття різні небилиці і нісенітниці і взагалі не орієнтується, що відбувається в регіоні.

Геннадій Москаль. Фото:interregionews.eu

Слова народного депутата Віктора Балоги про те, що президент Петро Порошенко нібито призначив на кілька посад голів РДА угорців з двома паспортами, губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль вважає "дурницями". Про це пише Ліга.Новости, передають Патріоти України.

Такими словами він охарактеризував заяву свого попередника в губернаторському кріслі.

"Якщо у пана Балоги є докази ... нехай оприлюднить їх, і ці люди будуть звільнені з посад протягом трьох днів", - підкреслив глава Закарпатської ОДА.

Разом з тим Москаль висловив переконання, що "жодних доказів не буде", і навів свій аргумент: "Оскільки Балога - це звичайне, вибачте, трепло, яке несе в ЗМІ різні дурниці і не відповідає за них".

На думку Москаля, Балога "навмисне поширює про Закарпаття різні небилиці і нісенітниці" і "взагалі не орієнтується, що відбувається на Закарпатті".

"З усіх голів РДА в області є лише один угорець за національністю, а не кілька, як стверджує нардеп. Це глава Берегівської РДА Іштван Петрушка, який перед призначенням на посаду проходив спецперевірку, і який - я відповідально заявляю - не має угорського громадянства", - зазначив він.

Як заявив губернатор, з усіх держслужбовців на Закарпатті угорське громадянство встановлено тільки у однопартійця Балоги, члена Єдиного центру і екс-начальника управління освіти Берегівської РДА Василя Лендєла.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...