Суд призначив покарання військовій Нацгвардії, яку звинуватили у шпигунстві на користь російських спецслужб (фото)

​Військову завербували під час візиту до рідної сестри, яка проживає в Москві.

Фото:прес-служба СБУ

Солом'янський райсуд Києва визнав винним у державній зраді військову Нацгвардії і засудив її до чотирьох років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України, зазначають Патріоти України.

Оперативники спецслужби встановили, що технік-оператор відділу інформаційного забезпечення Центральної бази зберігання Нацгвардії була завербована ГУ Генштабу збройних сил РФ під час візиту до рідної сестри, яка проживає в Москві.

"Жінка збирала і передавала спецслужбам РФ відомості, що становлять державну таємницю. Військовослужбовцю були відпрацьовані розвідувальні завдання, розроблені способи передачі інформації електронним каналом зв'язку, здійснено інструктаж для дотримання заходів конспірації. Для екстреного виходу на зв'язок з кураторами їй надали адресу електронної пошти і номер російського мобільного оператора", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що правоохоронці затримали техніка-оператора в жовтні минулого року. Під час досудового слідства жінка повністю розкаявся в діях на шкоду національним інтересам України і надала повне сприяння слідству.

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...

Як використовувати промокод на Фавбет

четвер, 22 серпень 2024, 15:51

Промокоди стали невід'ємною частиною сучасного онлайн-гемблінгу, і казино Favbet не є винятком. Ці спеціальні коди пропонують гравцям додаткові бонуси та можливості, збільшуючи шанси на виграш. Використання промокодів може значно підвищити рівень задов...