Суд заарештував ще одного подільника Онищенка

За попередніми даними, в результаті викритої газової схеми державі було завдано збитків на 3 млрд грн.

Солом'янський райсуд. Фото: yourlawyer.in.ua.

Заставу у розмірі 1 млн грн обрали для Валерія Постного або 60 діб арешту, таке рішення прийняв Солом'янський райсуд Києва, повідомляє кореспондент телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

Таким рішенням суду задоволений захист, заставу обіцяють внести в найближчі дні, але обвинувачення просило зовсім іншу суму – 1 млрд грн, вони мають намір подавати апеляцію. Постного підозрюють у розкраданні держмайна спільно з ще 9 людьми, серед яких і народний депутат Олександр Онищенко.

Вчора чотирьом з фігурантів справи обрали запобіжний захід у вигляді 60 діб арешту або 200 млн грн застави кожному, іншим продовжать обирати запобіжний захід сьогодні. За попередніми даними, в результаті викритої газової схеми державі було завдано збитків на 3 млрд грн, з яких 1,6 млрд - це кошти, отримані в результаті перепродажу газу посередниками і виведені через фіктивні підприємства, 1,3 млрд грн - це неоплачена сума ренти за користування надрами.

Слідством встановлено, що весь ланцюжок посередників, починаючи від учасників договорів про спільну діяльність з ВАТ "Укргазвидобування" і закінчуючи переможцями торгів, які реалізовували газ кінцевим споживачам, був підконтрольний народному депутату України Олександру Онищенку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...