Сумні звістки з Луганщини: Українські військові зазнали втрат

Ворог розпочав прицільні обстріли осель мирних жителів у Попасній, а вчора фактично обстріляли людей у черзі на КПВВ "Станиця Луганська".

Юрій Гарбуз. Фото: 112 Україна.У зоні проведення АТО сьогодні внаслідок обстрілів бойовиків загинув один український військовий, ще двоє дістали поранення. Про це повідомив керівник Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу ВЦА.

Українські військові вогонь у відповідь не відкривали, дотримуючись мінських домовленостей. Загалом протягом минулої доби та після опівночі бойовики вісім разів порушував "режим тиші" на луганському напрямку, повідомляє Гарбуз.

Використовувалися протитанкові гранатомети, снайперська та стрілецька зброя, 82-мм міномети. Як повідомлялося, протягом доби бойовики відкривали вогонь по всій лінії розмежування. За минулу добу в зоні АТО один загиблий і четверо поранених.

"Російські найманці постійно нагнітають обстановку на лінії розмежування, зводячи нанівець зусилля України щодо деескалації конфлікту. Найбільшого напруження ситуація набула наприкінці жовтня, коли кількість обстрілів зросла до 20 за добу. Ворог розпочав прицільні обстріли осель мирних жителів у Попасній, а вчора фактично обстріляли людей у черзі на КПВВ "Станиця Луганська", - додали у відомстві.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...