Сутички у Харкові: На мітинг феміністок напали невідомі в костюмах клоунів

Активісти "Реваншу" спробували розприскати перцевий балончик у сторону дівчат, але їх відтіснили правоохоронці.

Мітинг за права жінок у Харкові. Фото: АТН.

У вівторок, 8 березня в Харкові невідомі напали на учасників мітингу проти насильства над жінками. У руках, у жінок активістів, були плакати із закликом боротися за свої права. Дівчата вийшли з плакатами "Б'є, значить сяде", "Вагіна - не ознака слабкості" і "Насильство над жінкою - насильство над світом", пише АТН. Новину передають Патріоти України.

Мітинг охороняли декілька десятків поліцейських, так як активісти радикальної організації "Реванш" вийшли, щоб висловити своє невдоволення мітингом феміністок. Їхні обличчя були закриті балаклавами і клоунськими носами. Вони тримали плакати "Жінка - друг людини" і "Свобода це диктатура - даєш патріархат".

Активісти "Реваншу" спробували розприскати перцевий балончик у сторону дівчат, але їх відтіснили правоохоронці. Мітинг закінчився на площі Конституції, де всі активісти розійшлися. Ця акція пройшла в рамках тижня жіночої солідарності, яка зараз проходить у Харкові.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...