Свято закінчилось різаниною: Чоловік поранив ножем п’ятьох сусідів і дитину в Херсоні

Мешканка багатоповерхівки святкувала свій день народження. Близько 20:40 в квартиру увірвався 47-річний сусід, який живе поверхом нижче.

Розлючений сусід прибіг з ножем. Фото: Прочерк.

У п’ятницю, 3 лютого, в Херсоні чоловік поранив ножем шістьох людей, серед яких була і чотирирічна дитина. Про це повідомляє прес-служба поліції Херсонщини, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням правоохоронців, близько 21:00 у відділення поліції надійшла інформація, що в Шуменському мікрорайоні міста в результаті ножових поранень постраждали 5 дорослих людей та малолітня дитина.

"Співробітники поліції з'ясували, що мешканка багатоповерхівки святкувала свій день народження. Близько 20:40 в квартиру увірвався 47-річний сусід, який живе поверхом нижче. Чоловік почав наносити присутнім удари ножем", – повідомили в поліції. Зараз з'ясовуються обставини інциденту, відкрито кримінальне провадження.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...