Свідок для Гааги: Бутусов розповів, чому полоненого військового Сєдікова не можна повертати Росії

У коментарях користувачі не впевнені, що військовий після повернення на батьківщину не відмовиться від своїх показань, як це неодноразово робили його товариші по службі.

Олексій Сєдіков. Фото: скріншот з відео.

Взятого в полон під Троїцьким Луганській області громадянина РФ, уродженця Северодвінську Архангельської області Олексія Сєдікова не можна повертати на батьківщину. Його свідчення можуть допомогти ще раз викрити пропагандистів РФ в цинічній брехні і покарати військове керівництво Росії. З такою думкою виступив журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

“Пусть озвучит установочные данные своего командования - и всех в международный розыск с блокированием счетов. А в перспективе и Гаага, Евросоюз, все, как принято у военных преступников в Европе”, - написав Бутусов.

У коментарях користувачі не впевнені, що військовий після повернення на батьківщину не відмовиться від своїх показань, як це неодноразово робили його товариші по службі. “Так он потом от всех показаний откажется, как это сделали Ерофеев - Александров. Там уже явно с семьей ФСБ работает, и их инструктирует, что говорить и как себя вести”; “Окажется, что эти показания он давал "под принудительным давлением и не полностью отдавал отчет своим словам вследствие действия лекарственных препаратов" и т. д”, - пишуть українці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...