Світла немає вже тиждень: На Миколаївщині обурені селяни перекрили державну трасу (фото)

Досі не знайдені особи злили 185 літрів масла з трансформатора, який забезпечував електропостачання в населений пункт.​

Селяни на Миколаївщині перекрили автомобільну трасу. Фото: прес-служба Нацполіції.

Кілька десятків жителів села Петрівка Миколаївського району заблокували автомобільний рух на трасі Одеса-Миколаїв сьогодні, 1 листопада. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Запорізькій області.

Блокуванням руху жителі села намагалися привернути увагу до ситуації, в якій опинилися: близько тижня в селі немає світла. Це сталося через те, що досі не знайдені особи злили 185 літрів масла з трансформатора, який забезпечував електропостачання в населений пункт.

Розблокувати трасу жителі погодилися по обіді, після того, як до них приїхала голова Миколаївської районної адміністрація. За фактом крадіжки трансформаторного масла поліція розпочала кримінальне провадження.

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...

Як використовувати промокод на Фавбет

четвер, 22 серпень 2024, 15:51

Промокоди стали невід'ємною частиною сучасного онлайн-гемблінгу, і казино Favbet не є винятком. Ці спеціальні коди пропонують гравцям додаткові бонуси та можливості, збільшуючи шанси на виграш. Використання промокодів може значно підвищити рівень задов...