Силам АТО на Донбасі вдалося здобути цінний бойовий трофей (фото)

Маркування на зброї однозначно російське і належить головному оборонному підприємству РФ по створенню і постачанню озброєння і боєприпасів для армії РФ НПП "Базальт".

Фото:http://donbass.ua/

Вельми цікаву історію повідомила СБУ. Ворожа ДРГ намагалася проникнути на українські позиції, але була відкинута вогнем бійців 92-ої бригади ЗСУ. Місце бою оглядали співробітники СБУ, які знайшли автоматичну зброю і ручний гранатомет, а також заряди для різних гранатометів. Отже, терористи відступали в паніці, якщо кинули зброю. Про це пише Donbass.ua, передають Патріоти України.

А між тим маркування на ній однозначно російське і належить головному оборонному підприємству РФ по створенню і постачанню озброєння і боєприпасів для армії РФ НПП "Базальт" (на фото). Чергова "колода в оці" російським любителям пошуків чужих "скалок".

У свою чергу, в Міловому (північ Луганської області) співробітники СБУ затримали мешканку Луганська, яка працювала в "пенсійному фонді" "ЛНР". Оформивши "республіканську" пенсію, вона приїхала оформляти і українську. Цікаво, що за даними СБУ дама наполягає на тому, що вона громадянка України, і про жодну "ЛНР" і не знала.

Ну і в недавно звільненому Новолуганському поліція затримала чергового екс-бойовика. Ще в 2014-му, лише через кілька місяців "служби" 22-річний "Баян" втік і повернувся додому, де знайшов роботу і марно сподівався, що про нього не згадають.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...