Символ шокінізма: Куценко обґрунтує будь-яку думку, яку ретранслює йому керівництво, - прокурор Горбатюк

За словами Горбатюка, заявлені Куценком недоліки не стосуються роботи управління спецрозслідувань ГПУ, а спрямовані виключно на дискредитування.

Сергій Горбатюк. Фото: nv.ua.

Начальник управління спецрозслідувань ГПУ Сергій Горбатюк заявив, що тиск на нього відбувається з метою дискредитації його роботи. Про це він заявив в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

"Куценко (прокурор ГПУ, – ред.), як всі бачать, обґрунтує будь-яку думку, яку ретранслює йому керівництво. Місяць тому він заявляв, що після звітів про проведену роботу у справах Майдану високопосадовців про те, що це заслуги не тільки Горбатюка, але і керівництва. На теперішній час виявляється є недоліки, і недоліки тільки Горбатюка", - сказав він.

За словами Горбатюка, заявлені Куценком недоліки не стосуються роботи управління спецрозслідувань ГПУ. "Він не уточнює, що ці недоліки не стосуються нашої роботи. Це стосується справи Єфремова, яка вже перебуває в суді, це зняття обмежень стосовно Лукаш судом, розслідування по Вовку, яким займалася прокуратура Києва", - повідомив Горбатюк. "Тобто йде повне перекручування фактів з метою дискредитування. У цьому немає жодного натяку на те, щоб усувати якісь недоліки", - підкреслив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...