Ситуація на сході загострюється: Терористи можуть захопити ще один населений пункт, - журналіст

У прес-службі штабу АТО уточнюють інформацію щодо населених пунктів у так званій "сірій зоні".

Андрій Цаплієнко. Фото:tsn.ua

Журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що терористи "ДНР" захопили ще один населений пункт в районі Маріуполя. Про це він написав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Мінус ще одне село на карті України. Бойовики зайняли Водяне, поряд з Комінтерновим (не плутати з однойменним селищем біля ДАП)", - написав він.

Однак пізніше Цаплієнко видалив свою публікацію і повідомив, що: "Жебрівський тільки що спростував те, що сказав в інтерв'ю про Водяне".

На відео глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський сказав, що бойовики заради помсти зайняли три населені пункти Комінтерново, Заіщенко і Водяне (див. 0:27 хв.).

У прес-службі штабу АТО уточнюють дану інформацію.

Нагадаємо, раніше бойовики захопили населений пункт Комінтерново, який знаходиться в буферній зоні. Керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук заявляв, що терористи намагаються скористатися тим, що українські військові дотримуються мінських домовленостей.

Але самі терористи заперечують даний факт, заявляючи наступне: «Це чергова зухвала брехня, спрямована на дискредитацію Збройних сил ДНР, ескалацію конфлікту на Донбасі».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...