​Та, яку «послав» Шнуров: Екс-виконавиця хіта про лабутени, розпочала сольну кар’єру з крадіжки у Скрябіна

Колишня солістка групи "Ленінград" Аліса Вокс, яка розпочала сольний проект, самовільно переспівала композицію Кузьми "Скрябіна" під назвою "Тримай її за руку".

Аліса Вокc обікрала КузьмуСкандальна артистка переспівала пісню російською мовою та випустила кліп відповідний кліп. Однак, її версія "Держи" залишилася впізнаваною копією композиції Андрія Кузьменка, зазначають Патріоти України.

ТСН звернувся за коментарем до менеджера "Скрябіна" Олексія Зволинського. "Я підозрюю, що це – незаконно. Я направлю посилання до Moonrecords. Але до них ніхто не звертався із цим питанням, а вони є власниками прав на цю пісню. Я розумію, що був повинен", - зазначив він.

Юрист запевнила, що така трансформація пісні є її плагіатом. Аліса не зазначала у підписі до опублікованого кліпу, що це – ремікс композиції Кузьменка. Переклад твору та ушвидшення музики до пісні не "рятує" ситуації.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...