"Там люди боятся уже кипу надеть", - Путін намагається бути "кращим серед євреїв" і запрошує юдеїв до Великої Росії

Президент РФ нагадав, що раніше євреї залишали СРСР, а тепер їм доведеться повернутись.

Володимир Путін. Фото: newsrbk.ru.

Президент Росії Володимир Путін запросив в Російську Федерацію євреїв, які не відчувають себе в безпеці в європейських країнах в даний час. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

У вівторок в ході зустрічі з представниками Європейського єврейського конгресу президент цього об'єднання В'ячеслав Кантор заявив, що становище євреїв в Європі сьогодні "найгірше з часу закінчення Другої світової війни". За словами Кантора, антисемітизм в європейських країнах зростає, і "євреї тікають з вчора ще благополучної Європи". "Нехай до нас їдуть. У Радянському Союзі виїжджали, нехай повернуться", - сказав з посмішкою Путін.

Пропозиція глави російської держави викликала відповідні посмішки присутніх, а Кантор заявив: "Ось це принципово нова фундаментальна ідея. Ми її обговоримо на Конгресі обов'язково. І сподіваюся, ми вас підтримаємо". Реагуючи на заяву Кантора про те, що становище євреїв в Європі в даний час найгірше з часів Другої світової війни, Путін не погодився з цією точкою зору. "Не думаю, що все-таки там настільки вже погано, як ви говорите", - сказав Путін. Тим не менш, він зізнався, що знайомий з цією проблемою, додавши: "Я бачив, дивився репортажі, там люди бояться вже кіпу надіти в публічних місцях, намагаються навіть приховувати національність".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...