"Ташкент - фсьо. Решение принято": У мережі повідомили про рішення Кремля щодо соратника ватажка "ДНР"

Також з'явилися повідомлення, що і сам Захарченко може бути зміщений.

Олександр Тимофєєв, він же "Ташкент". Фото:АпострофОдин з ватажків так званої "ДНР", Олександр Тимофєєв, відомий за прізвиськом "Ташкент" і який є одним з найближчих соратників Олександра Захарченка, швидше за все буде знятий зі своїх посад і "прибраний" з Донбасу російськими кураторами. Про це повідомляє у соцмережі проросійський блогер "Натан Донецький", інформують Патріоти України.

"Маленьке свято в душі кожного ополченця. Доходять чутки, що Ташкент не буде очолювати "Оплот". І не буде очолювати Мінздох. І не буде очолювати уряд. І взагалі не буде. Поки тільки чутки, але невдячний народ чомусь вже радіє таким перспективам", - пише він.

Цю інформацію підтверджують також в Telegram каналі "Це "ДНР", крихітко!". Також там повідомляють про те, що і сам Захарченко може бути зміщений.

"Довгоочікувана новина з Москви. Ташкент - все. Рішення прийнято. Зараз визначаються, під яким соусом подати. Захарченко залишається поки, але втратить посаду "прем'єра". На це місце готують нову фігуру", - заявляють автори повідомлення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...