"Taste like a shit!": В Ізраїлі спробували страву часів Голодомору (фото)

Суп з кори та листя – єдине, що могли собі дозволити українці під час Голодомору.

Цими вихідними ми відкрили у Тель-Авіві поп-ап ресторан Uncounted Since 1932. У ньому мешканцям та гостям Тель-Авіву пропонували лише одну страву – суп з кори та листя – єдине, що могли собі дозволити українці під час Голодомору. Більшість інгредієнтів спеціально привезли з України. Новиною поділився Олександр Тодорчук на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

В результаті до акції, ініційованої студентами Української академії лідерства, долучилися жителі з 10 країн світу. Переважна більшість з них ніколи і нічого не чула про найстрашніший геноцид в український історії. Взагалі нічого! "Шо таке правда було?" – питали вони!

Першою найгірший суп в світі скуштувала мила європейська бабуля, яка чесно сказала "Taste like a shit!". У такий незвичний спосіб активісти вирішили привернути увагу ізраїльтян до страшної трагедії українського народу. Геноцидом Голодомор визнали лише 23 держави.

Ізраїль до їхнього числа не входить: місцевий парламент вважає, що оцінку подіям минулого має давати суспільство, оскільки це не відповідає парламентській традиції країни. Ну що ж, якщо оцінку має давати суспільство, значить треба йти до суспільства!

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...