"Телевізор зробив свою чорну справу": В Москві затримали психічно хворого "сина Путіна"

Чоловік кричав, що прийшов до Путіна, тому що вважає його своїм батьком і відмовлявся покинути Манежну площу.

Росіяни вважають Путіна своїм батьком. Ілюстрація: 24tv.ua.

У Москві на території Кремля затримали жителя Камчатки, який вимагав зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним, стверджуючи, що той є його батьком. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Facebook-спільноту "Лентач".

Поліція затримала приїжджого і доставила його до відділення, куди були викликані медики. Пізніше вони госпіталізували затриманого в психіатричну лікарню з попереднім діагнозом "шизофренія". Пізніше стало відомо, що уродженець міста Єлізово з’явився на Манежну площу в районі 9-ї години ранку, причому з його рук текла кров — вони були порізані ножем, передає "Московський комсомолець".

Чоловік кричав, що прийшов до Путіна, тому що вважає його своїм батьком і відмовлявся покинути Манежну площу. У свою чергу, соцмережі поставилися до цієї події з гумором.

Тагай Алимбаев: "А уявіть, він добіг до кремля, і такий: — Тато! — Синку! І всі починають танцювати індійські танці". Ірина Іскандерова: "А ще сьогодні з Червоної площі вигнали тітку в кокошнику. Не годиться, кажуть!" Філіп Вольнов: "З таким батьком не дивно, що у хлопця психологічні проблеми". Яна Савіна: "Телевізор робить свою справу".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...