"Термінатор" став кульгавим: Арнольд Шварценеггер зламав ногу "під час педикюру"

Знаменитий голлівудський актор зламав праву ногу через надмірні навантаження. Також розповів про обставини казусу

"Просто невелика невдача під час педикюру", - пожартував Арні, відповідаючи на питання ведучих телепередачі Live with Kelly, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Нескучные новости».

Далі, вже серйозніше пояснив, що отримав так званий стресовий перелом - тріщину кістки, що виникає при надмірному навантаженні.

"Можливо, це від занадто частого катання на лижах, безлічі присідань або бігу ... Але кого це хвилює?" - зазначила зірка бойовиків. 69-річний велетень додав, що досить багато часу присвячував цим заняттям.

Актор розповів, що лікарі рекомендували носити йому медичний черевик протягом декількох тижнів, однак він "збирається дуже швидко змінити його на лижний". Телеведучі також відзначили, що взуття виглядає "дуже по-термінаторськи".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...