Терорист "ДНР", який охороняв на Донбасі російських офіцерів, здався СБУ (відео)

Бойовик прийняв рішення здатися українській владі, сподіваючись скористатися програмою амністії.

Затриманий бойовик. Скрін відеоСпівробітникам СБУ здався терорист організації "ДНР", який був задіяний в охороні російського військового командування на окупованих територіях Донецької області. Про це йдеться в повідомленні на сайті Служби безпеки України, інформують Патріоти України.

Відзначається, що бойовик охороняв військові об'єкти, зокрема "генеральний штаб" бойовиків і представників російського командування.

Чоловік вирішив покинути ряди терористів, побачивши грабежі мирного населення і знущання російської армії. Бойовик вирішив здатися українській владі, сподіваючись скористатися програмою амністії.

"Зараз колишній бойовик перебуває вдома зі своєю сім'єю і очікує передбачене законодавством України звільнення від кримінальної відповідальності", - йдеться в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...