Терорист "Гіві" звинуватив ватажка "ДНР" в роботі на СБУ (відео)

За словами бойовика, Ходаковський буде перебувати на боці бойовиків, поки йому не дасть команду українська сторона.

Олександр Ходаковський. Фото: voenkor.info.

Ватажок незаконного збройного формування "Сомалі" Михайло Толстих з позивним "Гіві" вважає, що командир бригади "Схід" і так званий "секретар Ради безпеки" самопроголошеної "ДНР" Олександр Ходаковський займається підривною діяльністю на користь України. Відповідне відео з'явилося на YouTube 18 лютого, передають Патріоти України.

За словами "Гіві", Ходаковський буде перебувати на боці бойовиків, поки йому не дасть команду українська сторона. "Я з ним пару раз спілкувався. Людина - СБУшник, вихований в такій структурі, так що з цією людиною було неприємно спілкуватися", - сказав бойовик "Гіві".

Він підкреслив, що абсолютно не довіряє Ходаковському: "Я не вірю жодному його слову". Крім іншого, "Гіві" вважає, що Ходаковський винен у втратах, які понесли бойовики під час бою за Донецький аеропорт в травні 2014 року.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...