Терористи не перестають обстрілювати Зайцеве: У мережі показали ексклюзивні кадри з передової (відео)

Наші оборонці кажуть, що через щільний туман, що зараз ліг, терористи прострілюють вперед, бо бояться, підходу наших солдат.

Ілюстрація::www.bbc.com

Зайцеве розташоване неподалік окупованої Горлівки і щодня ворог обстрілює його. Минула ніч виключенням не була. Про це йдеться в сюжеті каналу 24, передають Патріоти України.

Почали зі стрілецької зброї і згодом перейшли на великокаліберні кулемети та гранатомети. Наші оборонці відповіли і зав'язався бій.

Зайцеве. Вечір. Зазвичай саме у цей час терористи починають обстрілювати позиції українських армійців. Але мирні настрої в терористів тривали недовго. Терористи відкрили вогонь по позиціях українських військових.

Наші оборонці кажуть, що через щільний туман, що зараз ліг, терористи прострілюють вперед, бо бояться, підходу наших солдат.

Відстань до ворожих позицій лише півтори сотні метрів. Тому коли українські гірські піхотинці включили гімн України – бойовики відреагували миттєво.

Зрештою, отримавши відсіч від українських бійців бойовики затихають. Над Зайцевим настає тиша.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...