Ті, хто не дивиться телевізор: Bloomberg дізналося про "головний біль" Кремля перед виборами Путіна

Кремлівські політтехнологи працюють над тим, щоб забезпечити на майбутніх виборах високу явку та перемогу Володимира Путіна.

Ліза Пєскова буде рекламувати Путіна серед молоді? Фото: HELLO! Russia.

Перед виборами президента Росії, які відбудуться в березні 2018 року, Кремль стурбований, що нинішній глава РФ Володимир Путін не знайде достатньої підтримки серед молодого покоління росіян. Про це пише Bloomberg, передають Патріоти України.

Кремлівські політтехнологи працюють над тим, щоб забезпечити на майбутніх виборах високу явку та перемогу Путіна. Однак вони зіткнулися з труднощами донести послання для молоді, яка вперше буде голосувати в 2018 році. Ці люди практично всю інформацію отримують з інтернету, а не з ТБ.

У зв'язку з цим влада намагається залучити до співпраці блогерів, щоб ті допомагали налагоджувати контакт з новими виборцями. У Держдумі РФ вже проходять "наради блогерів". В них брала участь, серед інших, дочка прес-секретаря російського президента Єлизавета Пєскова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...