Тіло встигли обгризти дикі звері: Жахлива трагедія з 9-річною дівчинкою у Львівській області

Яма, в якій знайшли Діану Сивань була неглибокою і з неї дитина цілком могла би вибратися.

Дівчинку знайшли вже мертвою. Ілюстрація: соцмережі.

У мережі розкрили нові подробиці загибелі 9-річної дівчинки, розшукуваної з вечора 23 вересня у Львівській області. Про це на своїй сторінці у Facebook написала Вікторія Балицька, передають Патріоти України.

В мережі опублікували фото ями, в якій знайшли тіло дівчинки. Зазначається, що яма була неглибокою і з неї дитина цілком могла би вибратися. Яма перебувала в 300 метрах від будинку, де проживала дівчинка. Тіло дитини було покусано дикими тваринами.

"Знайшов її працівник поліції приблизно в 11:50 наступного дня. Обличчя та передпліччя Діани були обгризені, наімовірніше лисицею. Експерт при огляді не побачив видимих тілесних ушкоджень на загиблій дівчинці, окрім обгризених ділянок тіла. Селяни і мама дівчинки вважають, що дитину кинули вже мертвою до ями", – йдеться в повідомленні.

Востаннє дівчинку бачили близько 18:00 в суботу біля сільської крамниці. Після того ніхто її не бачив. Цілу ніч прочісували ліси приблизно 100 чоловік (селяни, поліція, рятувальники, військові). Бачили люди у селі якийсь срібний Рено Дастер на львівській реєстрації. Номерів ніхто не запамятав. Мати думає, що у ній був вбивця, бо та машина була біля крамниці, як раз в той час коли там бачили дівчинку. Але то припущення.

Сім'я не зовсім благополучна - це зі слів сільського голови. Мати полюбляє випити... Батько на заробітках в Литві. Діана була п'ятою дитиною. Найстарший брат вже дорослий, недавно вийшов із вязниці. Казали люди в селі, що Діана два дні перед смертю все поривалася поїхали до брата в Добротвір. Бо вдома були якісь негаразди. Є навіть люди, які припускають, що дитини пішла в яму спати. Поліція словами не розкидається. Чекають результати розтину. Коли будуть відомі причини смерті тоді і версії чітко окресляться і звузяться.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...