"Той теж ненавидів США": Астролог розповів, ким був Путін у минулому житті

Джон Фокс Бергойн не надто цінував людські життя і прославився тим, що "посилав людей на вірну смерть".

Астролог знайшов, ким був Путін у минулому житті. Ілюстрація: Обозреватель.

У минулому житті (інкарнації) президент Росії Володимир Путін міг бути англійським сером-воєначальником. "Я припускаю, що він був сером Джоном Фоксом Бергойном, фельдмаршалом", - сказав "Обозревателю" астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

На підтвердження своєї версії він навів цілу низку аргументів. По-перше, є суто астрологічні паралелі в гороскопах цих двох людей. "Вузол місячної орбіти, що заходить і що пов'язаний з попередньою інкарнацією, у Володимира Путіна знаходиться в зодіакальному знаку Лева в з'єднанні з Плутоном і Чорним Місяцем. Бергойн народився 24 липня 1782 року під знаком Лева. Найцікавіше, що він помер 7 жовтня 1871 року, а Путін народився 7 жовтня 1952 року", - розповів він.

Крім того, "Плутон в призахідному вузлі говорить про те, що в минулому житті Путін мав владу - як відомо, Бергойн був фельдмаршалом, воєначальником", - додав Влад Росс.

По-друге, паралелі можна угледіти і в подіях з життя цих людей, а також в войовничому характері - і Бергойна, і Путіна. "Бергойн ненавидів США. На боці Туреччини він брав участь в облозі Севастополя, організовував бомбардування Малахового кургану. А тепер згадайте путінське "Крим наш" і те, як він вчинив з півостровом", - зауважив астролог.

Крім того, схоже, що Бергойн не надто цінував людські життя і прославився тим, що "посилав людей на вірну смерть, діяв як пірат". Виходячи з дій Путіна, можна припустити, що і він сповідує подібні цінності, - припустив Влад Росс. І, нарешті, по-третє, Влад Росс звернув увагу на схожість рис обличчя Путіна і Бергойна.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...