Трагедія на Сумській: Захист Зайцевої придумав, як пом'якшити вирок

Поява ще одного винного може означати розмивання провини.

Олена Зайцева у суді. Фото: УНІАН.

Винуватиця смертельної ДТП у Харкові Олена Зайцева може уникнути максимального покарання через пом'якшуючі обставини: каяття підсудної та добровільні компенсації сім'ям загиблих і постраждалим. Про це пише ТСН, передають Патріоти України.

Родичі загиблих зазначають, що каяття з'явилося відразу після того, як мати підозрюваної розіслала постраждалим по 50 тисяч гривень компенсації. Сім'ї повернули гроші після того, як чеки від благодійних внесків слідство почало залучати до матеріалів справи.

Адвокат Зайцевої Юлія Козир каже, що день перебування в СІЗО вважається як день відбування покарання після вироку. Після того, як пройде половина терміну, Олену можуть відпустити умовно-достроково, допускає вона.

Другий водій-учасник ДТП може розділити провину за смерть шістьох людей разом із Зайцевою. Він не визнає провини і не згоден із триманням під вартою. Поява ще одного винного може означати розмивання провини. Якщо провину за аварію поділити на двох, то суддя має право вирішити, що сидіти Зайцева повинна менше.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...